Csődjog javítani a hitel dinamika az Egyesült Arab Emírségek

Csőd jog javítása dynamics hitel – Egyesült Arab Emírségek

Egyesült Arab Emirátusok törvényei spearheads fizetésképtelenségi reformok a régióban

Dubai: Az Egyesült Arab Emírségek csődtörvény vagy szövetségi törvény 9 2016 egy fontos része az átfogó fizetésképtelenségi jog reformokat, hogy megy egy vágyódik út-ban javítja a hitel dinamika és a befektetők bizalmát az EAE-ben, közgazdászok szerint.

“A törvény jön a kritikus időpontban az Egyesült Arab Emírségek gazdasági fejlődés közúti Térkép, különös tekintettel a létfontosságú szerepét a törvény fog játszani ösztönözni a magánszektor és a vállalkozói tevékenység,” mondta árnyas Bianka Elborno, vezetője a makró stratégia Emírségek NBD.

A meglévő szabályozás fizetésképtelenségi volt széles körben elterjedt a jogszabályok, a kereskedelmi társaságok joga, a kereskedelmi ügyletek, és a polgári jog három darab. Míg a hivatalos bírósági rendezésére a hitelezői követelések felügyelt folyamat, amely a világosság és ellentmondás körül a törvények hiánya azt jelentette, ők már nagyrészt nem vizsgált.

A vállalatok célja, hogy átalakítása előtt a törvény, az Egyesült Arab Emírségekben lehetőségei álltak. Ahelyett, hogy keres egy felügyelt folyamatba, hogy saját szerkezetátalakítási tárgyalások hagyományosan választotta az válsághelyzetbe került vállalkozások az EAE-ben. Míg a felszámolási vagy szerkezetátalakítási jogi védelem alatt alatt szinte lehetetlen a jelenlegi törvények igazgatók, és kulcsfontosságú vezetők is kiszabásával fizetésképtelenség esetén.

“Az új csődtörvény is pozitívan járulnak hozzá a hitel dinamika, az Egyesült Arab Emírségek-gazdaság. Bemutatkozik a kiszámíthatóságot, és lehetővé teszi, átalakítására, vagy felszámolja, a bajba jutott vállalatok és a gazdaság javára, egész jogi keretet”mondta Bianka Elborno.

Hagyományosan az Egyesült Arab Emírségek bankok már úgy döntött, hogy írja le a vállalkozás, amely nem teljesíti a kötelezettségeit, mint volt kis mértékben veszik figyelembe az első helyen a bajba jutott vállalkozások szerkezetátalakítására. Ezek a pénzügyi intézmények, a jogszabályok kell reklám bizalom, ügyfélprogramjait igénybevétele olyan keretrendszer, amely lehetővé teszi számukra, hogy a megfelelő döntéseket, a szerkezetátalakítási és / vagy felszámolják a vállalkozás, igénybevételével biztosíték esetében az utóbbi.

“Ez e[the new law]redmény-ban UAE a bankszektorban javítása árképzési dynamics hitel, jobb kockázatkezelés, és végül eredmény-ban több optimális áramlási hitel,” mondta Mohammad Al-Tajir, igazgató, FX Analytics és termék fejlődés-on Emírségek NBD.

A KKV szektor az Egyesült Arab Emírségek különösen birtokol már viselik terhét az átszervezése vagy likvidálására jogi szabályozás hiányában. 2015-ig kis-és Középvállalkozások “Ugrás”, az a jelenség, ahol cégtulajdonosok hagyja ki az országból, hogy elkerüljék büntetőeljárás, a becslések szerint elérte a Dh5 milliárd.

“A szövetségi törvény, a csőd kell széles körű pozitív hatással a hitelezők és a KKV-szektor. Bankok képesek lesznek észre a magasabb érték a bajba jutott eszközök révén a lehetőség számukra elérhető, és életképes vállalkozások képesek átalakítására, és folytatni, megőrizve értéke a hitelezők, tulajdonosok, és a szélesebb értelemben vett gazdaság, “mondta Al-Tajir.

Az Egyesült Arab Emírségekben a fizetésképtelenségi jogszabályok is kell dolgoznia a gazdaság előnyére, a meghajtó emelkedik felfelé a ranglétrán, vonzó nemzetközi üzleti célként. A Világbank Doing Business jelentés az EAE-BEN általános 26 volt 8 pozíció magasabb 2016 ranglisták, amely tényezők, kezdve könnyű a vállalkozások indítása, regisztráció egy ingatlan, segédprogramok eléréséhez, szerződések kisebbségi befektetők védelmének érvényesítése elmélettel. Azonban amikor jött a felszámolási le egy vállalkozás az Egyesült Arab Emírségekben rangsorolják nagyon alacsony a 104, szinte 3.2 éves szükség van a szél le egy üzleti (szemben az OECD átlagosan 1,7), a költség 20 százaléka a vagyon (szemben az OECD átlagban 9,1 %-kal).

“Esetben munka révén az új csődeljárási, mi várható kockázatokat a KKV szektor, hogy enyhíteni, és hitel feltételek javítása a bankok bizalma felveszi miatt jobb kockázati dynamics,” mondta Bianka Elborno.

Forrás: az én-m SZAKADÉK HÍREK

Share this post

Leave a Reply

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad