Egyesült Arab Emírségek Mashreq bank elindítja új hang-alapú fizetési szolgáltatás használata Almaa Siri alkalmazás

Egyesült Arab Emírségek Mashreq bank elindítja új hang-alapú fizetési szolgáltatás használata Almaa Siri alkalmazás

Az első ilyen szolgáltatás a régióban, az alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek segítségével Siri, Appleâ €™ s virtuális személyi asszisztens kifizetések átviteléhez.

Mashreq Bank elindított egy új mobil banki szolgáltatás, melyik megenged vásárlók-hoz Appleâ €™ s virtuális személyi asszisztens, Siri, kifizetések átviteléhez az Egyesült Arab Emírségek-alapú bank azt mondta hétfőn.

A szolgáltatás a felhasználók kell letölteni az új iOS10 frissítést, okostelefon, és regisztrálja a banki szolgáltatások, a bank azt mondta egy nyilatkozatában. Utána hogy kell Siri mondani, mennyire kívánják át, és mely számlára. A tranzakció a felhasználó smartphone jelszó szám vagy ujjlenyomat-azonosító használatával kell erősíteni.

A szolgáltatás biztonsági beállításainak részeként alapok csak akkor küldhető kapcsolatok már regisztrálva bank fiók és egy korlátoz-ból valameddig 500 dirhams ($136).

“Büszkék vagyunk, hogy az első bank az Egyesült Arab Emírségekben, hogy be ezt a funkciót. Az új mellett kiemeli a folyamatos erőfeszítéseinket, hogy a Mashreq banki tapasztalattal még inkább megerősödött, és egymásra kölcsönösen ható egy – és az eredmény az, hogy ügyfeleink tud most pénzt sokkal egyszerűbb formában, István Al István, elektronikus banki és innováció Mashreq barátait vezetője azt mondta a bankszámlakivonaton.

Mashreq a legrégebbi bank az Egyesült Arab Emírségekben, és ágak szerte az Emirates, valamint Európa, Egyesült Államok, Ázsia és Afrika.

Megkezdett az Apple 2011 októberében, Siri egy számítógépes program, ami működik, mint egy intelligens személyi asszisztense, és válaszolni a kérdésekre, készült-felhasználók, valamint a verbális megrendelések és a feladatok elvégzése.

Forrás: zawya

Share this post

Leave a Reply

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad