Dubai gazdasági Tanács jel partnerség UK-Egyesült Arab Emírségek-kereskedelem elősegítése

Dubai gazdasági Tanács jel partnerség UK-Egyesült Arab Emírségek-kereskedelem elősegítése

Hani Al Hamli, David J. Burns és Jonathan MacPherson, helyettes elnöke a brit üzleti csoport Dubai és az északi Emirátusok, aláírja a Párizsi memorandum, Dubaiban.

Az Egyesült Arab Emírségekben csakugyan “gazdasági kapcsolatait az Egyesült Királyság”, olyan kapcsolat, amely hozzájárult ahhoz, hogy mindkét nemzet gazdasági előnyeit az évek szerint Hani Al Hamli, a Dubai gazdasági Tanács főtitkára.

Al Hamli beszélt egy egyetértési (MoU) között a Dubai gazdasági Tanács (DEC) és a brit üzleti csoport Dubai és az északi Emírségek (BBG), a kétirányú kapcsolatok fejlesztéséről szóló közös menetrend partnerséget létrehozó aláírását követően.

Al Hamli azt mondta, az Egyesült Arab Emírségekben élen jár a Nagy-Britannia kereskedelmi partnerek a GCC és a Közel-Keleten, és a világ 10. Azt mondta: “Megerősítjük továbbfejlesztésében élveztük, és az Egyesült Királyságban hagyományosan erős politikai és gazdasági kapcsolatok folyamatos elkötelezettségünket.”

Al Hamli azt mondta a brit megtartotta a pozícióját, mint a Dubai harmadik legnagyobb európai kereskedelmi partnere (14 százalék) a dallam Dh13.3 milliárd év első hat hónapjában. Az Egyesült Királyságban kínál szolgáltatások és termékek számos kereskedelmi ágazatokban, mint az oktatás, az egészségügy, technikai és vezetési tanácsadás és mások.

Szerint Al-Hamli a kereskedelmi között Dubai és az Egyesült Királyságban nőtt az elmúlt néhány évben, és felvette a közvetlen és közvetett kereskedelem, különösen a Jebel Ali vámmentes övezettől. Hozzátette, hogy az ingatlan szektor volt az élvonalban olyan szektorban, amely vonzza a brit befektetők. Az elmúlt években tanúi egy figyelemre méltó szinten brit befektetők, különösen a magas-vég területeken, mint a Palm Jumeirah, Dubai Marina és Downtown Dubai ingatlan befektetési.

Britek is áll a legtöbb európai turista jön, hogy Dubai. A statisztikák szerint Nagy-Britannia vezeti a listát, az első három országok idegenforgalmi Dubai. Amellett, hogy gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok vannak szoros kulturális és sportesemények kapcsolat között Dubai és Nagy-Britanniában.

Al Hamli azt mondta a 2020-as Expo megnövelné a beruházások Dubai-ban, és dicsérte a fontos szerepet játszott a brit üzleti csoport, Dubai és az Egyesült Királyság közötti gazdasági kapcsolatok megerősítése és a Dubai-ban brit üzleti érdekeit. “Várható, hogy 2020-as Expo Dubai lesz már Dubai-ban működő brit vállalat nagy lehetőséget jelent, valamint a Emirátus brit új befektetőket vonzzon,” mondta.

BBG elnöke, David J. Burns azt mondta: “a brit kormány forgalomba további fejlesztése a nemzetközi kereskedelmi partnerek életerő megújul, kovácsolás szorosabb kapcsolatok a szervezetek, mint a DEC a fő hangsúly a BBG az elkövetkező években.

“Dubaiban és az Egyesült Arab Emírségekben egy fontos kereskedelmi partnere az Egyesült Királyságban. A különleges kapcsolat között az elmúlt évszázadban két gazdaságaink kialakult csak lesz erősebb és gazdaságilag előnyös mindkét nemzet lesz az elkövetkező években.

“DEC BBG is élen erőfeszítéseket, hogy az üzenetet a megfelelő üzleti vezetők, hogy az EAE-BEN továbbra is a brit üzleti vonzó befektetési lehetőséget, és még izgalmasabb célponttá válik a brit turista és a látogatók és.”

Forrás: khaleejtimes

Share this post

Leave a Reply

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad