Ajman vámszabad csatlakozik a három nagy banki intézmények szolgálja a befektetők, és változatossá fizetés csatornák

Ajman vámszabad csatlakozik a három nagy banki intézmények

Ajman vámszabad terület alá ma három közös együttműködési megállapodásokat a kereskedelmi Bank Dubai, Dubai Islamic Bank és Al Ansari Exchange csoport. Ezek a megállapodások célja bővíteni, és növeli a fizetés csatornák, a befektetők számára, és támogatja a projekt célja, hogy okos szolgáltatásokat nyújtson a befektetők. A három pénzügyi csatornák tekintik a legnagyobb banki szervezetek támogató banki szolgáltatásokat nyújtó, az Egyesült Arab Emírségekben. Ajman vámszabad területen kívánja használni ezeket a csatornákat, a fejlődést a szolgáltatást kínál a befektetők számára.

Ő Mahmood Khalil Al Hashemi, főigazgató, Ajman Free Zone, aláírták a három kötött külön-külön minden egyes Mr. Rashid Al Ansari, általános igazgató-ból Al Ansari Exchange, Mr. Hasszán Al-Marzooqi, vezetője az iszlám ága a kereskedelmi Bank Dubai és Mr. Shahed Anwar, az állami szektor Dubai Islamic Bank vezetője.

Al Hashemi hangsúlyozta, hogy Ajman vámszabad területen igyekszik minden eszközzel integrált szolgáltatásokat nyújtanak. Ez teszi a munkát, Ajman Free Zone egy tökéletes alkalom a fizetés csatornák megkönnyítése. Azt is, hogy ezek a megállapodások növeli a fizetési csatornákon keresztül számos ágazata, illetve azokra a szervezetekre. Ráadásul ez lehetővé teszi, kifizető belül az ágak, bevásárlóközpontok és mások különböző időpontokban.

Valamennyi aláíró fél jellemzi nagy rugalmasságot a fizetési műveletek ágak és elektronikus úton keresztül. Az összes ilyen fióktelep 285. Ők minden dolgozik 10-14 óra egy nap.

Forrás: Ajman Free Zone

Share this post

Leave a Reply

Chat with us
Chat with us
Questions, doubts, issues? We\'re here to help you!
Connecting...
None of our operators are available at the moment. Please, try again later.
Our operators are busy. Please try again later
:
:
:
Have you got question? Write to us!
:
:
This chat session has ended
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad